Бърз кредит за пенсионери

Бързи заеми за пенсионери без поръчител

Популярните бързи кредити за възрастни хора са предназначени за пенсионери с трудов стаж, като са съобразени с техните финансови възможности. Идеята на отпускането на бързи кредити за пенсионери е да ги улесни и да им помогне при финансово затруднение, предоставяйки им високо качество на обслужване, лесна, коректна и бърза процедура за предоставяне на бърз кредит и то без неприятни опашки, куп различни документи или гаранции.

Ако сте пенсиониран по стаж и възраст и имате нужда от пари на заем в брой, възможността да кандидатствате за суми от 100 до 500 лева към някоя небанкова институция и сами да изберете погасителен план е лесна и удобна възможност. Плащането на кредита се осъществява чрез месечни вноски, съобразени с възможностите на всеки пенсионер усвоил бърз заем. Вноските могат да се плащат по банков път от дебитната карта на титуляра (ако пенсията се превежда по нея), изтеглил заем.

Само за час, всеки пенсионер изпаднал в нужда, може да усвои бърз кредит само срещу копие от личната си карта.

Предимствата, които ще получите при бърз кредит за пенсионери са:

  • Поносими месечни вноски
  • Одобрение в рамките на едно денонощие
  • Безплатна финансова консултация
  • Без гаранти
  • Без такси и комисионни
  • Бързина и коректност
  • Само с лична карта

Ето защо, ако се нуждаете от бърз заем, за да покриете някоя ваша неплатена сметка за парно, ток, вода или да ремонтирате жилището си, то бързият кредит е точно за вас. Единственият момент, в който има вероятност да не ви отпуснат бърз кредит от финансова институция е, когато имате лоша кредитна история, тоест ако сте ползвали кредит и не сте го погасявали в срок. Това ще даде отрицателна оценка за вас, като коректни платци и шансовете да ви одобрят са доста по-ниски от обикновено.

Възползвайте се още днес от изгодните условия на Creditorio и имате възможност да получите бърз заем, без да заплащате лихва при определени условия, а това наистина не е възможност, която искате да пропуснете.

Вземи кредит:

Бърз онлайн заем за студенти

Бързи кредити за студенти

Имате успех, кандидатствали сте, приели са ви във ВУЗ, но има едно огромно, „но”, нямате пари, за да си заплатите обучението. Искате да си подсигурите кариера, за това е необходимо качествено образование, но то само по себе си е обвързано с важен фактор – средствата. А вие ги нямате и сте настоящи бакалаври, докторанти или магистри. Решение има, ако сте със завършено средно образование и не сте по-големи от 35 години, можете да подадете молба за заем по-студентски програми към някоя банка.

Заем за обучение обаче отпускат не само банки, а и небанкови компании, които подсигуряват субсидиране в лева на студенти имащи нужда от заем, за да си покрият семестриалните такси или пък за целеви разходи. Относно банките, те имат сериозни изисквания за богат набор от документи, срок за разрешение и едно от важните условия е да сте без придобита такава образователно професионална степен, тоест има вероятност и да не получите кредит. Освен това получените пари от банка, се превеждат направо по сметката на ВУЗ-а и са само за покриване на семестриалната такса. Тоест, ако ви трябват средства за целеви разходи, такива можете да получите единствено от небанкова компания.

В зависимост от нуждите на студента, кредитирането може да се осъществи, като се подаде молба към небанкова кредитна компания. Тук няма нужда да чака бъдещия студент със седмици, защото сумата се усвоява лесно, бързо и коректно, без скрити условия. Никой няма да пита за какво, къде и как ще бъде употребена сумата. Като се добави, лесния и практичен начин за подаване на заявка за бърз кредит онлайн, то този вид кредитиране става предпочитан.

Друга положителна характеристика на бързия заем от небанкова финансова институция за студенти е, че можете подновите вашия кредит. Примерно, ако сте имали заем и той е почти изплатен, но ви трябват пари, то вие можете да подадете поръчка за такъв отново в същата компания със сумата, която вие е нужна. Тогава ще получите сума, която да покрие старото задължение и нова, която вие необходима за обучението.

Вземи кредит:

5 въпроса към кредиторите преди ипотечен кредит

Купуването на нов дом или неговото построяване е вълнуващо събитие за всеки млад човек или семейство. Това вълнение обаче струва пари, които често се осигуряват от ипотечен кредит.

В този ред на мисли, почти легендарни са интервютата за ипотечен кредит, където кредиторите имат най-различни въпроси към заявителите за такъв заем. Нека обаче в тази статия обърнем нещата и зададем въпросите и към кредиторите.

Какъв дом мога да си позволя? – според експертите в бранша, това е въпрос, който първо трябва да зададете на кредитния специалист и чак след това да идете при брокера на недвижими имоти. В реалния живот не винаги става така, но е важно за вас да знаете на базата на това какви доходи имате, какво ще можете да си позволите да изплащате.     

Какъв тип лихва да избера, фиксирана или плаваща? – отговорът на този въпрос е важен за вас, защото ще имате стратегически поглед върху това колко ще може да се оскъпи плащането на кредита. Попитайте за предимствата и недостатъците на всеки вид и дали банката предлага комбиниран вариант.

Какво ще е включено в моята погасителна вноска? – от изключително значение е да знаете за какво точно ще плащате. В цената на кредита може да има изискване да покриете много повече параметри, освен главница и лихвата. Отговорът на този въпрос може да промени избора ви.

Застраховка „Имот”, аз ли ще избера застрахователя? – за да се възползвате от предимствата на тази застраховка, която може да покрие ремонт при щета върху имота, трябва да знаете при какви условия банката ще предложи застраховката. Ако сте готови да платите по-голям разход за застраховката, то тогава ще увеличите застрахователната стойност и ще имате покритие по повече рискове.

Колко време ще отнеме преди да затворите сделката? – вие плащате организационните разходи на банката, за да получите очаквания ипотечен заем, така че искате да завършите всичко, колкото е възможно по-бързо. Поискайте гаранции, че от момента на кандидатстването до затварянето на сделката, няма да измине по-дълъг период от стандартите за този вид процедура. Вие също ще трябва да изпълните задачите си навреме, за да може по-бързо да финализирате сделката.