Бързи пари на заем, лесни минизаеми до 15 минути

Как да кандидатстаме за бърз мини заем?

В моментите, когато са ви необходими спешно свежи финансови средства, най-лесното и удобно решение за вас е да се обърнете към фирма за бързи кредити и да заявите минизаем. Защо това е най-добрата оферта за вас?

Преди всичко минизаемите се предоставят бързо и лесно, буквално за минути. Те са сравнително краткосрочни и за тях се кандидатства онлайн или по телефона. Можете да избирате между кредит до заплата или минизаем на вноски.

Пари на заем в по-малки размери

В първия случай вие ще трябва да върнете кредита на една вноска при изтичането на периода. Именно този продукт на фирмите за бързи кредити е най-популярен сред потребителите, тъй като все по-често се налага на всеки от нас да покрива различни „дупки” до заплата. Удобството е, че докато вземете заплата, вие можете да разполагате със свежи пари, за да реализирате плановете си. Много подходящ е продуктът за хора, които току-що са започнали работа и ще получат заплатата си по-късно. При всички случаи с минизаемите не се налага да отлагате проектите си, докато получите някакъв доход.

Заеми в по-големи размери

Вторият тип минизаем – с изплащане на вноски, ви дава възможност да избирате гъвкав срок на погасяване, както и размера на вноската. Отново може да разчитате на професионално отношение, бързина и удобство при кандидатстването и усвояването на парите. По този начин може да разчитате на по-голяма сума наведнъж, чието връщане няма да ви натежи, след като е разсрочено във времето.

Тази форма на кандидатстване за бързи минизаеми ви освобождава от тежестта да посещавате офиси, да чакате на гишета или да се налага да давате обяснения защо са ви необходими средства. В този смисъл процедурата е далеч по-улеснена отколкото предоставянето на заеми от банковите институции. Освен това се изискват и много по-малко документи. В общия случай ще ви е необходима единствено лична карта. Само фирмите за кредити, които са небанкови институции, ви дават възможността да получите отговор в рамките на 15 минути след кандидатстването, дори и по-малко. Ако сте лоялен клиент, много от тези компании ще ви предоставят и специални условия, отстъпки и още по-улеснена процедура при взимането на вашия минизаем. Някои фирми за минизаеми позволяват, погасявайки кредита си предварително, да платите лихва само за периода, в който сте го ползвали реално. Така вземането на минизаем става наистина изгодно предложение. За да бъде такова обаче, вие трябва да сте наясно точно каква сума ви е необходима, за какъв период бихте могли да я върнете, без да имате сериозни сътресения върху бюджета и къде ще получите най-добрите условия за бързия минизаем.

Как да вземем бързо и удобно малък заем?

Заложните къщи не са особено изгоден вариант, ако търсите конкретна сума. Там често срещу заложената от вас вещ – често със сантиментална за вас стойност ще получите едва 20-30% от нейната реална стойност и има реална опасност размера на отпуснатите пари на заем да не е достатъчно голям.

Една далеч по-изгодна алтернатива са лицензираните дружества за отпускане на бързи кредити на граждани. Тези организации отбелязаха неимоверен скок в своето развитие, което от своя страна се потвърждава от статистиките, сочещи, че именно те отпускат най-голям брой кредити у нас. Техните условия значително се подобриха и пазара и законите изхвърлиха нелоялните компании, които не са лицензирани от БНБ или се опитват да печелят нечестно на гърба на своите клиенти.

Така днес топ компании като Credissimo предоставят на своите клиенти удобна възможност да си осигурят нужните пари на заем и то в желания от тях размер. Клиентите мога ти сами да преценят срока, който ще им бъде необходим, за да погасят своя заем. Лихвите, които до преди 3-4 години бяха сериозно предизвикателства днес са сведени до равнища, близки до тези на потребителските банкови кредити. Конкуренцията каза своята дума и днес пазара за отпускане на пари на заем е изключително гъвкав и удобен, а от това разбира се печелят гражданите и обществото като цяло.