Онлайн кредит до 2000, 3000, 4000 и 5000лв.

Необходимостта от получаване на пари, с които да бъдат покрити ежедневни разходи, изплащане на вноски, лечение, почивка, обучение, дори всички други непредвидени разходи, е все по-познато явление дори при хора със завидна финансова стабилност.

Мога ли да се доверя на онлайн заемите?

Лесна процедура, получаване на бързи пари в кратки срокове и улеснени процедура по кандидатстване и получаване – основните характеристики на онлайн заемите звучат подозрително добре за кандидатите. Подобни небанкови кредитни организации разчитат на високия кредитен риск и степента на удовлетвореност на своите ползватели, които имат нужда от финансиране в най-кратки срокове и при възможно най-улеснена процедура. Най-честите притеснения са от скрити условия, малки букви и прикрити такси.

Важно: Прочетете внимателно предоставеният СЕФ документ, когато кандидатствате.

Всичко това, обаче, е под защитата на закона. Единственото, за което трябва да бъдете бдителни, е дали организацията, която Ви предлага кредит е в регистъра на БНБ и дали е регистрирана като администратор на лични данни в КЗЛД, което елиминира възможността от измами.

Какви са предимствата?

Отпускането на кредити по интернет постепенно се превръща в една от най-предпочитаните разновидности на кредитите, поради възможно най-улеснената процедура.

Попълването на електронен формуляр не може да бъде сравнена с тежката процедура по кандидатстване за нормален кредит, изисквана от банковите институции.

Вашият кредитен консултант може да бъде изцяло изместен от използването на онлайн калкулатор, който не само обединява всички предложения за лесни кредити, но и с няколко кликвания отсейва онези кредити, които са най-подходящи за Вас.

Онлайн кредитът Ви позволява да кандидатстване от вкъщи, от заведение, парк, дори от работното Ви място. Това, което е необходимо, за да получите бърз кредит онлайн е наличието на интернет и правилното посочване на параметрите на търсене, които най-много прилягат на това, от което имате нужда.

Как да кандидатствам за бърз заем по интернет?

Процедурата по кандидатстване за получаване на онлайн кредити:

  • Кандидатстване онлайн през форма за кандидатстване
  • Подаване на заявление за заем с SMS – чрез мобилния Ви телефон

Какви са условията и предимствате от бързите кредити?

Tрябва да разполагате:

Валидна лична карта

  1. Чисто кредитно минало – Чистото кредитно минало означава да нямате дължими суми или вноски към други кредитни институции, съгласно Централния кредитен регистър (ЦКР).
  2. Документ доказващ Вашият доход – финансовата компания няма да изиска от вас да удостоверявате какви са доходите ви от трудов договор, но е необходимо да декларирате друг източник на доходи.
  3. Кредит без поръчител – При кандидатстването за бързи кредити не трябва да предоставяте обезпечение, нито да посочвате своя кредитен поръчител. Освен облекчената процедура по кандидатстване, небанковите институции значително скъсяват и процедурата по одобрението им.

Част от компаниите, които отпускат кредити по интернет, предлагат одобрение на кандидата до час или два, в зависимост от размера на заема и условията за неговото изплащане. Ако спешно Ви трябват пари, просто трябва да изберете най-подходящия кредит, да предоставите данни от лична карта или да попълните електронния формуляр.

Показване на всички 4 резултатаПодреждане по подразбиранеПърво най-популярнитеСортиране по средна оценкаПърво най-новитеПърво най-евтинитеПърво най-скъпите