Smile Credit ( Смайл Кредит )

Защо да изберете SmileCredit?

Основната дейност на SmileCredit е да предоставя кредити на своите клиенти по иновативен начин – чрез 4 клика, по-бързо отколкото можете да си представите. Ние работим изцяло онлайн, без опашки и излишна бумащина. Компанията е регистрирана в БНБ финансова институция под номер BGR00298. Вписани сме и в регистъра на Комисията за защита на личните данни с удостоверение № 364570 като администратор на лични данни.

Как се кандидатства за кредит?

Чрез специално изработената ни платформа вие можете да заявите необходимия ви кредит и да изберете и срока на връщане. Автоматизираната система ще ви покаже каква сума ще трябва да върнете за избрания период, точната дата на падежа и размера на ГПР. След това е необходимо да попълните личните си данни в нашия въпросник и да ни изпратите вашата заявка. Цялата процедура отнема по-малко от 5 минути. За регистрирани вече потребители тя е още по-съкратена. Нашите служители ще обработят вашата заявка за заем и вие ще получите отговор на нея в рамките на само 20 минути. След това вие можете да получите търсената сума в зависимост от вашето желание – по личната си банкова сметка или на каса на Easy Pay.

За да ви предложим максимално удобство, вие имате опцията и да изберете как да върнете заема – като преведете сумата по банковата сметка на SmileCredit ( Смайл Кредит ) или чрез каса на Easy Pay. Срокът на връщане също се избира от вас – на датата на падежа, в рамките на работния ден или предсрочно. Ако изплатите кредита си предсрочно, ще ви приспаднем съответните за периода лихви и такси.

SmileCredit ви предлага и рефинансиране на кредити, ако имате повече такива. Това ще спести време, пари и ще ви отърве от неудобството да мислите за датите на падежите на всеки кредит или да се налага да плащате на различни места. Всичко се случва също толкова бързо и лесно за вас, както е описано по-горе. И в този случай оставаме верни на кредото си да правим нещата максимално удобни за клиента. Затова сме предложили две опции за рефинансиране – внасяте лихвата, а главницата разсрочвате или внасяте лихвата и част от главницата, а остатъкът се разсрочва.

Всички документи за вашия кредит получавате на вашата електронна поща. Без излишни формалности. Можете да разчитате на професионално обслужване, съгласно закона и най-добрите стандарти, а нашите служители ще ви помогнат да откриете най-доброто решение за себе си.

Контанти на Смайл Кредит:

Адрес: София 1303, бул. Ал. Стамболийски 84 – 86, етаж 12,

Телефон: 0700 180 38,
Сайт: smilecredit.bg

Работно време:

от 09:00 до 18:00 ч. в работни дни,