Кредит без поръчител само срещу лична карта

Бързи кредити без трудов договор и поръчител, срещу лична карта

На всеки от нас често се налага да потърси спешно бърз заем, за да покрие възникнали неотложни ситуации.

Понякога пък дори и най-доброто планиране се обърква и са ни необходими допълнителни средства за семейната почивка, празници или пък например за закупуване на необходимото за първия учебен ден. В този случай най-бързото и лесно решение е да се обърнем към фирма за бързи кредити.

Какви са предимствата на такъв вид заеми?

Предимствата на такъв заем са в няколко посоки. Преди всичко е лесната и бърза процедура на одобрение, без излишни документи и бумащина. Единствения документ, който Ви е нужен е валидна лична карта. В банка процесът би бил много по-дълъг и сложен, като ще трябва предварително да подготвите доста документи. Ако се обърнете към фирма за бързи кредити, можете да подадете своята заявка за кредит онлайн по всяко време на денонощието през сайта на избраната фирма. Бихте могли също така да направите това и по телефона или да посетите офис на фирмата. Каквато и опция да изберете процесът на одобрение е еднакъв – бърз, без излишни формалности и хартия. В рамките на няколко минути, след като заявите вашия кредит, ще получите отговор дали сте одобрени за него или не. Още в същия работен ден можете да получите и заема си по избрания от вас начин – по банкова сметка, в офиса на фирмата или чрез каса на Изи Пей.

Какви видове кредити има:

Кредитите са два вида – пари до заплата и кредит на вноски. Разликата е в това, че при кредита до заплата погасителната вноска е само една и трябва да я внесете в края на периода. При кредита на вноски освен размера на искания заем вие избирате срока и размера на погасителните вноски. Двата вида кредити се различават и по размера на минималната и максималната сума, за която може да кандидатствате, като кредитът до заплата е с по-нисък лимит заради краткия срок на връщане.

Вземете бърз заем само с документ за самоличност от връзките по-долу:

Кредитите може да използвате както за посрещане на неотложни финансови нужди, така и за рефинансиране на други ваши кредити или обединяване на кредитите ви в едно.
Основните изисквания към кредитоискателите са да са дееспособни български граждани в активна възраст и да имат добра кредитна история. Последното означава да нямате просрочени и забавени вноски към банкови и други финансови институции. Ще ви е необходима само лична карта, която да удостовери вашата самоличност.
Освен лесната и бърза процедура за отпускане на кредитите вие получавате ясни условия с договора, който подписвате. Няма скрити такси, нито дребен шрифт, които да ви изненадат неприятно. Кредитните консултанти от съответните фирми за бързи заеми ще отговорят подробно на вашите въпроси, ако имате такива.
За да сте сигурни, че получавате наистина най-добрите условия можете да заявите кредит в повече от една фирма за бързи кредити или чрез кредитен консултант, работещ с повече фирми. Това е възможно, тъй като изискванията за получаване на кредит са подобни в различните фирми. Ще получите обаче повече оферти, които ще можете да сравнявате по отношение на лихвите, сроковете и размера на вноските, а също и привилегиите, които получавате. Имайте предвид, че много фирми дават специални отстъпки и промоции на лоялните си клиенти, така че защо да не се възползвате?

Условия по кандидатстване за кредит без поръчители:

  • да имате навършени 18 години
  • да сте български гражданин

Какви са предимствата на кредитите срещу лична карта:

  • може да кандидатствате с лоша кредитна история в ЦКР;
  • възможност за кандидатстване дори ако сте без трудов договор;
  • може да заявите заем дори ако сте без превод на работна заплата и официални доходи;
  • възможност за изплащане на кредита на равни месечни вноски

Най-често фирмите отпускат кредити до: 1000, 2000, 3000, 4000 и 5000лв. без поръчител

Защитени ли са личните ми данни

Да, всички легално регистрирани фирми имат сертификат от Комисията за защита на личните данни ( КЗЛД ). В сайта на комисията може да проверите дали финансовата институция е регистрирана като администратор на лични данни.

Може би се питате какво пък е това „онлайн кредити” ? Това са бързи кредити, които можете да вземете, когато спешно се нуждаете от малка по размер сума и за която сте сигурни, че можете да върнете бързо и навреме. Ако имате проблем с финансите с който не можете да се справите, ако изникнат непредвидени разходи, които не можете да погасите, ако ви трябват спешни пари сега и веднага – решението е да потърсите online кредит. За него може да кандидатствате само с документ за самоличност.

Онлайн кредитите са познати и предпочитани в цял свят заради бързината, с която се отпускат. Ако ви се наложи да търсите спешно малка сума и не искате да притеснявате близки и приятели с проблемите си единственото, което трябва да направите е да седнете пред компютъра си и да откриете небанкова организация предлагаща онлайн кредити ( важно е да знаете, че при тях трябва да представите копие от лична карта )

Ако сте пълнолетен и имате собствени доходи само попълвате онлайн формата за кандидатстване за кредит и изчаквате отговора, а той идва изключително бързо, в рамките на едва 30 минути. Едва ли има човек, на който не му се е налагало да тегли заем от банка и всички сме минали през изключително дългите процедури по одобрение, въпросите за какво ще се използва отпусната сума, разходките до банковите клонове, внасянето на различни такси, попълването на цял куп документи трябва да впишете единствено данните си от личната ви карта при кандидатстване, за да може да удостоверите, че сте вие.

За онлайн заем не ви трябват обезпечения, гаранти, представяне на различни документи нито някой ще безпокои близките ви или работодателя ви, нито пък ви се налага да ходите до офиси и да се срещате със служители. Цялата процедура от подаването на документите за кредит, през одобрението и отпускането на исканата сума трае не повече от 1ч.

Най – хубавото е, че сами определяте размера на онлайн кредитите, който са ви е нужни и сами определяте периода, в който можете да го погасите.

Ако коректно си върнете онлайн кредита вие автоматично ставате доверен клиент и при следваща молба от ваша страна за кредит се ползвате с отстъпки в таксите.

Бърз заем до 1000 лева срещу лична карта

Налага ли ви се да покривате повишени сметки за комунални услуги? А да платите за лечението на свой скъп човек? А може би искате да купите с огромна отстъпка онази почивка, която си харесахте в един сайт за колективно пазаруване? Решение винаги има щом има и търсене на такова и неговото име е бърз заем от небанкова кредитна компания.

Бързите заеми навлизат с висока скорост в нашия бит, като ни помагат да се справим максимално ефективно с разходите, които трябва или искаме да направим, за да осигурим по-добрият начин на живот на себе си и нашето семейство. Изгодните условия, провокирани от високата конкуренция на пазара на бързи кредити са добре дошли за потребителите, като им дават изгодни варианти за осигуряване на нужните им пари на заем.

Най-честата сума, която кредитните компании предлагат като заем е ограничена до 1000 лева, като разбира се тя може да бъде и много по-малка. Само за справка ще отбележим, че всъщност най-предпочитани у нас си остават бързите заеми в диапазона между 200 и 600 лева, защото са без поръчител и не се изисква превод на работна заплата за тях. Все пак това не значи, че няма хора, които се нуждаят от спешен заем до 1000 лева по една или друга причина, като най-честа такава е плащането на лечението на някой техен близък.

По-малките кредити, споменати по-горе пък се отпускат основно на млади хора и семейства, които не са успели през текущия месец да предвидят повишените си разходи и разчитат на този заем до получаване на следващата си заплата. Огромна част от хората, които се нуждаят от бърз заем до 1000 лева срещу лична карта се обръщат към интернет, където могат бързо и лесно да проучат множество компании и да изберат тази, която им предлага най-изгодни условия.

Макар да не ни се иска, то понякога се налага да потърсим пари на заем, а какъв по-удобен и изгоден начин от бързите кредити от небанкова финансова компания.