Партньори

prestitimycredit.it – партнираме си с тях вече няколко години, работили сме по няколко проекта свързани с партнорски сайтове. Prestiti My Credit е специализирана фирма от небанковият сектор оперираща на територията на Италия. Фирмата отпуска кредити до 60000 евро с максимален срок за погасяване 10 години. Кандидатстването за онлайн кредит при тях е максимално бързо и удобно. Presitimycredit отпускат заеми за студенти, държавни работници, студенти и служители в частни предприятия.

podkrepa.eu – Кредит Подкрепа са специализиран сравнителен каталог за бързи кредити. Сайта представя в обобщен вид основните видове кредити и кредитни компании в България ( Credissimo, Minizaem, Ferratum, CreditLend, Vivus и други ). Идеята на платформата е да даде на потребителите сбита информация за всички видове кредити от небанковият финансов сектор. Представените фирми в сайта са официално регистрирани в БНБ и КЗЛД като финансови институции. Можете да откриете контактните данни на всички фирми  в сайта, както и финансови примери на ГЛП и ГПР на фирмите.

Versura.eu – Versura е кредитен посредник в сферата на миркокредитирането. Сайта обслужва клиенти от България, Литва, Лавия, Полша, Румъния, Чехия и Украйна. Основната идея на сайта е да обединява всички фирми за бързи кредити от Източна Европа в един единствен сайта. С Versura си партнираме от самото начало на проекта.

tvoiatzaem.com  – Ако търсиш нещо специално за теб и твоите нужди, може да е екскурзия, освежаващ ремонт на жилището или нещо друго, но ти трябват пари- това е сайтът! Можеш да кандидатстваш за бърз кредит онлайн от 200 до 3000лв. без поръчител.