Бърз кредит без доказване на доходи от трудов договор

Как да кандидатстваме за бързи кредити без доказване на доход и само срещу лична карта?

Тъй наречените фирми за бързи кредити, които са небанкови институции, печелят все повече поддръжници. Причината е както заради лесната и бърза процедура на одобрение за кредит, така и заради факта, че се кандидатства без обичайния куп документи, изисквани иначе от банките.

Бързи заеми без превод на работна заплата и трудов договор изцяло онлайн. Вземи сега до 3000лв. без поръчител и само с лична карта. Одобрение до 30мин., попълни бързо и лесно онлайн формата за кандидатстване през сайта на кредитната фирма.

Изисквания:

 1. Добро кредитно досие;
 2. Удостоверяване източника на доходи;
 3. Валиден документ за самоличност

Предимства:

 1. Не Ви е необходим гарант за заема;
 2. Можете да подадете заявление по всяко време;
 3. Възможност за безлихвен първи заем;
 4. Бърз отговор със становище по Вашата заявка за кредит

По правило тези кредити са доста по-ниски от отпусканите от банките и са с по-кратък срок на погасяване. В общия случай и лихвите по бързите кредити са по-високи от стандартните банкови лихви при кредитиране, но това е очаквано при условие че и рискът при този тип кредитиране без доказване на доход е по-голям.

Голямо предимство на бързите кредити без доказване на доходи от трудов договор е, че можете да заявите кредита си изцяло онлайн, по телефона или чрез посещение до някой офис на избраната от вас фирма за кредитиране. Допълнително одобрението за кредит идва максимум до 30 минути след обработката на заявката ви, така че вие можете да посрещнете възникналите спешни нужди за пари.

Този кредит е подходящ и за безработни, жени в майчинство и въобще за хора, които са без доход, но все пак е необходимо да докажат някакъв, дори и той да не е от трудов договор! 

Всичко, което ви е необходимо, е лична карта, с която да удостоверите личността си. За да бъдете одобрени за кредит, повечето фирми за бързи кредити изискват и да имате добро кредитно досие. Последното означава да нямате просрочени задължения към банки и кредитни институции, включително към фирмите за бързи кредити.
В общия случай при кандидатстване за кредит в банка ще ви поискат доказателство за доход.

В този смисъл кредитоискателите без трудов договор много трудно могат да получат заем от банка.

Дори и това да стане, то банката ще се презастрахова и ще предостави кредита срещу значително по-висока лихва или с допълнителни такси. Така кредитът може да

стане и непосилен за погасяване.
Освен фирмите за бързи кредити можете да се обърнете и към кредитен консултант, който работи с повече банки и други кредитни институции. Така ще получите най-добрата оферта според вашата ситуация, тъй като консултантът ще подаде заявка за вашия кредит на повече места. В този случай обаче ще дължите комисиона на кредитния консултант, след като ви одобрят за кредита.

Затова не пропускайте да се осведомите за стойността на тази комисиона, за да няма неприятни изненади след това.

Предимствата на кредитите без поръчители, справки и депозити

В живота на почти всеки човек се е случвало понякога да попадне в стандартната ситуация – спешно да се нуждае от пари на заем.Предимствата на кредит без поръчители, справки и депозити

Ето и няколко стъпки, които родните небанкови кредитни компании предприеха, за да подобрят своите услуги:

 • Скоростна процедура до 1 час – забравете чакането с дни за потребителски кредит от банка
 • Без излишни документи – нито за доказване на доход, нито други административни справки, а само срещу вашата лична карта
 • Бързи кредити онлайн – с навлизането на интернет в българския дом, кредитните компании предоставиха удобство за клиентите си да получат бърз кредит онлайн директно, без да излизат от своя дом
 • Безлихвени бързи заеми – някои по-далновидни компании предлагат дори безлихвени кредити за част от своите клиенти, а така значително повишиха доверието към себе си като кредитна организация за отпускане на заеми

Отказаха Ви заеми – изход от ситуацията

Ако са Ви били отказани заеми, то не опитвайте да разберете причините при сътрудниците на небанковата институция – това е безполезно. По-добре се съсредоточете върху алтернативните варианти, за да получите желаните кредити. В днешната статия ще разгледаме именно такива алтернативни варианти, за да получите положителен отговор.

Ако сте сигурни, че се явявате така наречения платежоспособен кредитополучател, а банката Ви е отказала желаната сума и не се обърнала към вашия случай обективно, то тогава може да се заемете с търсене на други по-малки банки. Причината е, че те обикновено се стараят да са конкурентноспособни, а за тази цел предлагат много често значително по-добри условия от монополистите. Те ще Ви обърнат повече внимание и на конкретния случай.

Ако парите са Ви спешни, то може да изтеглите така модерните в днешно време бързи заеми. При тях се налага попълване и предоставяне на минимално количество документи. Но за съжаление това си има и своята финансова цена за клиентите, а именно значително по-голямата лихва върху теглената от Вас сума.

Опитайте да кандидатствате за по-малка сума.

Може би банката или небанковата институция смята, че вашите доходи не са достатъчни, за да можете редовно да правите вноските си по кредита.

Ако Вие сте от клиентите, които имат лоша кредитна история, то това също влияе дали ще получите положителен отговор при теглене на заеми. За ваше успокоение има решение за този проблем, а именно да изтеглите няколко пъти по-малки суми и да ги погасите навреме и в срок. Така ще изчистите кредитното си минало и ще се смятате за надежден кредитополучател.

Прегледайте вашите документи. Възможно е да сте допуснали някоя неволна грешка и това да е повлияло на отрицателния отговор. Освен това може да сте записали по-високи доходи и по-този начин да сте насочили банката да Ви даде отрицателен отговор.

Ако разполагате с някаква собственост на ваше име (автомобил, имот и така нататък), можете да оформите тази собственост като обезпечение на заема, тоест в случай, че не можете да си погасявате вноските по него.

Може да намерите сигурни поръчители, които имат отлична кредитна история и доход. Запомнете, че ако теглите кредит от банка, то за тях най-добрите поръчители са мъже около 30 години, с постоянен адрес, имащи стаж на последното работно място поне 2-3 години и разбира се най-важното с добри доходи.

Проверете вашата кредитна история. Възможно е тя да оказва влияние върху това, че не може да изтеглите кредити.

Ако предполагате какви са причините за отказ за получаването на кредити (възраст, размер на заплатата Ви и така нататък), то е най-добре да намерите друга банка, която ще се отнесе лоялно към тези фактори. Пригответе се, че тези отстъпки в условията на банката при теглене на заеми може да Ви струва доста по-висока лихва.

Вземи кредит: